Skip to main content

HOLD­TRÆNING

FITNESS KOMBINERET MED HOLDTRÆNING

Det er for mange den perfekte løsning at kombinere træning i gym med holdtræning. Vores kombi-medlemskab gør dette muligt. Skab et varieret træningsforløb, som er sjovt og effektivt!

HOLDOVERSIGT

Holdtræning skal være sjovt, og inspirerende.
Derfor har vi teamet op med erfarne coaches fra vores netværk i fitnessbranchen.

Vi har også fastsat en maks kapacitet på 15 deltagere pr. hold. Det har vi, fordi vi gerne vil lære dit navn at kende, når du kommer på vores hold, og fordi vi ønsker at levere høj kvalitet.

Du kan se hele holdoversigten her på siden og få et overblik over de mange muligeder. Nedenfor kan du læse om de forskellige hold vi udbyder.

HOLDBESKRIVELSER

VB Funktionel 
VB Funktionel er vores signatur hold. Her træner vi både styrke- og konditonstræning, ofte kombineret sammen! Vi lover, at du altid får pulsen op og sved på panden samtidig med, at du bliver stærkere. På holdene bruger vi bl.a. håndvægte, kettlebells, TRX’en, romaskiner og alt det andet udstyr du ser i holdsalen. Du vil opleve at vores coaches sætter deres eget præg på holdet, men fælles er, at du altid er garanteret simpel og effektiv styrke- og konditionstræning. Varighed: 45-60 min.

VB Strength (Beginner)
På dette hold lærer du grundlæggende bevægelser inden for styrketræning. Du udfører øvelser som f.eks. squat og rows ved brug af kettlebells, dumbbells og barbells. Du vil gå fra holdet med bedre teknik og en stærkere krop. Holdet er ideelt for dig, der er ny til styrketræning og/eller som også gerne vil deltage på holdene VB Funktionel og KICK ASS FRIDAY. Varighed: 60 min.

VB Strength (Intermediate)
Holdet er for dig, der gerne vil blive endnu bedre til at styrketræne. Du bliver introduceret til mere komplekse styrkeøvelser, samtidig med at du bliver stærkere! Holdet er ideelt for dig, der allerede har en smule erfaring med styrketræning. Varighed: 60 min.

VB Funktionel YOGA
Functional yoga is a great way to release the physical stress from our mind and body as well as to build a more functional and mobile body to complement our workouts. You can expect a combination of yoga flow and drills. This practice encourages correct muscle activation rather than sticking to traditional alignment. Varighed: 60 min. (Holdet undervises på engelsk).

KICK ASS FRIDAY
Skyd weekenden stærkt i gang med en tidlig eftermiddagstræning, der byder på styrketræning, HIT workouts (høj intensitets træning) og fredagsmusik! Holdet er ideelt for dig, der ønsker at gå på weekend med god energi! Varighed: 60 min.

Fighter Fit
Et KICKASS hold for alle, som gerne vil kunne forsvare sig selv og samtidig komme i bedre form. Et hold hvor du både fysisk som psykisk vil forberede DIG til det uforudsigelige. Holdet kræver ingen kendskab til kampsport. Varighed: 75 min.