SOM TRÆNING BURDE
VÆRE…

BEDST MULIGE TRÆNINGSOPLEVELSE

Vores vision er at skabe de optimale rammer, som gør, at vores medlemmer får mest muligt ud af deres træning. Vesterbronx Gym ligner ikke alle de andre træningscentre, og dét er helt bevidst.

I Vesterbronx Gym sidder vi ikke bare i receptionen og kigger. Vores medarbejdere er på gulvet for at hjælpe med teknik og motivation, så vores medlemmer får det absolut bedste ud af deres træning.

Alt dette og meget mere er pakket ind i et design, som (hvis vi selv skal sige det) er i verdensklasse. Der er brugt masser af timer på at få alle detaljer på plads, så oplevelsen af at træne bliver så god som mulig.

VORES LOKALER OG LOKATION

Vesterbronx Gym er et unikt træningscenter, som du ikke oplever andre steder. Vi har skabt en Gym, hvor fællesskab er i højsædet, og træningen udfordrer alle niveauer. Vores 1300 nyrenoverede New York-inspirerede kvadratmeter sætter rammen for seriøs træning.

Vi er beliggende ovenpå Føtex i den ikoniske Vesterbrobygning, der oprindeligt husede Havemanns Magasin. Vi har 18 meter panorama vinduer ud mod Vesterbrogade, hvor man kan følge med i det pulserende byliv.

Vi tilbyder “state of the art” træningsudstyr fra Gym80, Watson, Elieko, StarTrack og Nautilus. Vi har 25 meter turf med alt, hvad der hører til, som f.eks. prowler og farmers walk. Der er tre power racks med elastikker og pull up. Derudover er der en løfteplatform, som står side om side med vores specialbyggede pull up rack.

KOM OG VÆR’ MED

Her er der plads til alle. Om du er nybegynder eller øvet, så er der plads til dig her. Vi tilbyder personlig træning, holdtræning, god stemning og fremragende udstyr. Kom forbi og se for dig selv. Vi glæder os til at se dig.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon 31 65 66 56 eller e-mail info@vesterbronxgym.dk.

MEDLEMSSKAB & PRISER

STANDARDMEDLEMSSKAB

Træn for DKK 329,00 om måneden. – Ingen oprettelsesgebyrer.

TRX / VESTERBRONX GYM KOMBI

Træn for DKK 499,00 om måneden. – Ingen oprettelsesgebyrer.

GÆSTETRÆNING / DAY PASS

DKK 50,00 (Kontant eller MobilePay)

DROP IN – BOKSNING

DKK 50,00 (Kontant eller MobilePay)